⚠️ Questo sito usa un cookie tecnico al solo scopo di mantenere i dati di sessione, nessuna informazione viene condivisa con terze parti ne usata a scopo di profilazione continuando ad usare questo sito si accetta l'uso di questo cookie. In fondo alla pagina trovi ulteriori informazioni sull'uso che facciamo dei cookie.
Click qui per chiudere il banner
logo sisv

login

nome

password

Plant Sociology 52 (1) 2015

pag. 3-8: Contribution to the knowledge of the edaphoxerophilous communities of the Samana Peninsula (Dominican Republic)

E. Cano1, A. Cano-Ortiz2, A. Veloz3

1Departamento Biología Animal, Vegetal y Ecología. Botánica. Universidad de Jaén. Paraje las Lagunillas s/n, ES-3071 Jaén, España.

2Departamento Sostenibilidad Interra. Ingeniería y Recursos SL. Plaza España, 317,5 ES-27004 Salamanca, España.

3Jardín Botánico Rafael Ma. Moscoso de Santo Domingo. República Dominicana.

doi: 10.7338/pls2015521/01

pag. 9-18: Vegetation outlines of two active rock glaciers with contrasting lithology

D. Tampucci1, G. Boffa1, F. Mangili1, M. Gobbi2, M. Caccianiga1

1Department of Biosciences, University of Milano, Via Celoria 26, I-20133 Milano, Italy.

2Department of Invertebrate Zoology and Hydrobiology, MUSE - Museo delle Scienze, Corso del Lavoro e della Scienza 3, I-38123 Trento, Italy.

doi: 10.7338/pls2015521/02

pag. 19-40: The edge communities of Asphodelus macrocarpus subsp. macrocarpus: the different ecological aspects and a new case study in the central Apennines

M. Allegrezza1, E. Biondi1, S. Ballelli2, G. Tesei1, C. Ottaviani1

1Department of Agricultural, Food and Environmental Sciences, Marche Polytechnic University, Via Brecce Bianche, I-60131 Ancona, Italy.

2School of Biosciences and Veterinary Medicine, University of Camerino, Via Pontoni 5, I-62032 Camerino (MC), Italy

doi: 10.7338/pls2015521/03

pag. 41-64: Diachronic analysis of variations induced on the flora and vegetation of river ecosystems by actions taken to reduce the risk of flooding. Case study of the River Chienti (central Adriatic, Italy)

M. A. Crisanti, F. Taffetani

Department of Agricultural, Food and Environmental Sciences, Marche Polytechnic University, Via Brecce Bianche, I-60131 Ancona, Italy

doi: 10.7338/pls2015521/04